Turism Stomatologic

Ce reprezintă turismul stomatologic?

 

Turismul somatologic — este o combinație dintre odihna peste hotare și tratamentul stomatologic. Iar cheia cea mai importantăîn această combinație este prețul redus. Pentru astfel de turism de obicei sunt alese țările unde serviciile stomatologice au tarife mult mai mici și o calitate similară standardelor internaționale.
Multe clinici private se specializează pe segmentul turismului medical, avînd personal calificat, vorbitor de limbă englezăși alte limbi străine.

Prin programele de turism dentar pacienții din alte țări au posibilitatea de a avea o vacanță frumoasă pentru că tot mai multe agenții de turism se reprofilează spre această nișă, oferind nu doar un pachet turistic dar și un set de soluții stomatologice la prețuri infinit mai mici decît în țările vestice, de exemplu. Totuși turismul dentar nu este orientat doar spre oferirea de servicii dentare ieftine, ci și la cele mai inalte standarde, clinicile fiind dotate cu aparatură performantă, materiale de cea mai bună calitate precum şi specialiști calificați.

Caracteristicile ți durata tratamentului stomatologic


Turismul stomatologic nu implică timp de așteptare, oferind pacienților acces ușor și rapid la asistența medicală din partea celor mai buni specialiști în domeniul stomatologiei.

 

1-img tur

 

Odihnă şi distracție în timpul turismul dentar
 
Moldova – este o ţară cu o istorie şi cultura etnică foarte bogată, despre care greu de spus în două cuvinte, dar dacă să facem o scurtă descriere a ţării noastre frumoase cu un popor primitor, pe care o iubim şi ne mândrim că trăim înj această țară minunată!
Deci, chiar dacă ţara noastră și este una mica teritorial, dareste renumită pentru:Biserici și mănăstiri cu arhitecturăunică, muzee, conace și rezervații naturale, beciuri.

 

Tururi vinicole
Tururile vinicole includ, de regulă, nu doar degustarea vinurilor, ci și excursii prin rezervații naturale, situri arheologice, mănăstiri. Turiştii străini sunt invitaţi să viziteze beciurile de la Cricova, Purcari, Chateau Vartely sau Milestii mici, considerate uneledintre cele mai mari din lume.
Obiectivele care atrag turiștii în Moldova sunt manastirile vechi, cetăţi antice, pădurile verzi, dealuri pitoreşti, cerul albastru și soarele care luminează acestă țară o mare parte din timpul anului.

 

Dar cel mai important, este un poporul ospitalier și deschis, oamenii care trăiesc pe acest pământ. În fiecare casă vor fi bucuroși să văprimească , să vă servească cu vin de casă şi să vă vorbească despre tradiţiile şi obiceiurile populare!

Planul tratamentului dentar

 

11-img tur

Înainte de a începe tratamentul stomatologic trebue creat planul tratamentului. Exista posibilitatea primirii unei consultații virtuale care vi se oferă absolut gratis. Pentru aceasta aveți nevoie de:
1. imaginea digitală panoramică sau o tomografia computerizată ale maxilarelor.

 

2. dacă s posibil, cîteva imagini a feței voastre din față și din profil făcute cu un aparat foto obișnuit.
3. să trimiteți datelecolectate nouă.În baza acestor date se determină tipul tratamentului, costul său şidurata. Mai apoi vă contactăm pentru a discuta planul detratament stomatologic.
În cazul în care sunteți satisfăcut de planul propus, veniți la Chişinău, cu orice fel de transport:
– Cu avionul
– Cu trenul
– Cu maşina
Noi vă vom întîlni, vă vom propune cazare în Chişinău şi vom începe să lucrul.

Beneficiile de turismului stomatologic în Republica Moldova.

Recent, mai multi oameni au inceput sa vina în țara nostră, pentru a primi servicii de tratament şi protezare. Acest gen de tratament este popular în mai multe state europene precum România, Ungaria, Polonia, Estonia, Lituania, Letonia şi Bulgaria, din cauza prețului mic și a serviciilor stomatologice de calitate înaltă, tot mai mulți cetățeni ai uniunii europene prefer acest tip de tratament.
Aceast tip de turism este o combinaţie între placut și util – este posibilă asocierea odihnii cu tratamentul dinților. În statele dezvoltate turismul stomatologic este practicat de mai mult de 10 ani. Companiile ce acordă așa gen de servicii creează unui trasee cît mai atractive pentru călătorii doritori și dornici să urmeze asemenea tratament. Acest domeniu este destul de tînăr în țara nostră și are un potențial enorm – ceea ce dovedesc statisticile din ultimii ani. Numărul oamenilor care vin în țara noastră pentru a urma un plan ce include turismul stomatologic este tot mai mare. Oare de ce?1. Turismul stomatologic oferă posibilitatea de a economisi mulți bani. Iar adesea prețul majorității tratamentelor poate ajunge să fie cu cîteva mii de euro mai ieftinăîn Moldova decît în țara D-voastră, incluzind chiar și costurile de transport și cazare.2. Durata tratamentului se reduce considerabil, pentru ca ne straduim să vă organizăm un tratament calitativîntr-un timp cît mai scurt.3. Vă oferim gratis planificarea tratamentului și a cheltuielilor legate de călătoria în Moldova.

4. Turismul stomatologic vă oferă posibilitatea să combinați «placutul cu utilul». Una din componentele de bază al acestui tip de turism este odihna, care include atît tratamentul dentar cît și excursii turistice, shopping, ș.a.

5. Regimul fără vize
Nu aveți nevoie de vize pentru călătorii în Moldova!

14-img tur
6.Turismul stomatologic vă oferă posibilitatea de a vizita rudele, prietenii, cologii din Moldova sau de a vă crea noi prieteni!!!
Pentru ce este necesar turismul stomatologic?
Înainte de a opta pentru turismul dentar este necesar să atrageți atenția asupra duratei și numărul de vizite care este necesar pentru tratament, pentru a calcula exact posibilele cheltuieli.

Cazarea
MoldDent vă propune următoarele oferte de cazarea în Republica Moldova :
1. hoteluri,urmați link-u — http://www.hotels.md/ru/moldova-hotels/ —Aveți posibilitatea să alegeți personal varianța cea mai avantajoasă.
2. apartamente private , această ofertă este avantajoasă în cazul în care aveți nevoie de cazare pentru o durată mai mare de timp și poate fi între 25 și 100 euro pe zi. www.moldovarent.com
3. Cazare în sti național, în astfel de pensiuni precum — http://www.pensiuneabutuceni.md/ ,http://www.vilaroz.com/ , http://www.hanulhanganu.md/