Despre noi

Clinica stomatologică MOLDDENT vă salută și vă zice Bun venit pe site-ul nostru!

 

Credeți-ne, stomatologia modernă transformă tratamentul dinților într-o procedură plăcută, calitativă și fară dureri.
Urmînd principiile de acordare a confortului maxim pacientului, alcătulim un plan de tratament stomatologic ( după cost,tehnologiile aplicate, durata tratamentului ), care este aprobat de însăși pacientul. Pe parcursul intregului tratament pacientul este informat cu referire la activitățile efectiuate.

 

Dintii noștri au nevoie de o îngrijire deosebită. În fiecare zi, dimineaţa şi seara, noi recurgem la folosirea periuței și a pastei de dinți, aaței dentare și apei de gură. Însă, din păcate acest lucru nu este suficient!
Chiar dacă nu aveți dureri de dinți și credeți că tratamentul stomatologic nu vă este necesar, vă recomandăm să consultați medicul stomatolog, minim de două ori pe an. Doar un dentist poate identifica o problemă încă din stadiul incipient și respectiv poate opri rapid și eficient dezvoltarea cariilor dentare. Astfel tratamentul nu va fi unul anevoios, iar dinții vor ramîne vii și sănătoși. Cariile netratate pot duce la pulpită – inflamația pulpitei dentare provoacă dureri violente și poate duce la înlăturarea nervului dentar.Tratamentul în acest caz este mult mai complicat si scump. La fel este importantă eliminarea tartrului la timp, fapt care va preveni bolile gingivale.
Oamenii de știință atențoinează: “Profilaxia bolii – este mult mai eficientă decât tratamentul bolilor deja existente.”
Stomatologia modernă oferă o restaurare dentară care se deosebește printr-o longevitate, durabilitate și calitate extrem de înaltă. Acest fapt îl poate demonstra clinica stomatologică MOLDDENT. Pe parcursul tratamentului medicul somatolog va alege nuanța potrivită a materialului, pentru a omite diferența de culori și va face tot posibilul pentru ca să nu vă mai aduceți aminte că acest dinte va provocat cîndva dureri. Stomatologia estetică în clinica MOLDDENT este ceea de ce aveți nevoie!

 

Doriți să aveți un zîmbet frumos? În acest caz ortodonția vă va ajuta! Medicii clinicii noastre vă vor aduce la cunoștință metodele eficiente de corectare a poziției dinților, vă vor explica cît durează perioada activă a tratamentului și care sunt condițiile de întreținere a dinților într-o amianță sanatoasă. Braketurile – reprezintă o ultimă inovație în domeniul stomatologiei, fiind extrem de eficiente și plăcute din punct de vedere estetic. În clinica noastră vă putem oferi corecția poziției dinților după tehnica Invisalign.

 

La momentul actual destul de multe clinici oferă servicii de protezare. Specialiștii în protezarea dinților din clinica MOLDDENT, sunt instruiți în mod constatnt și în continuu își îmbunătățesc cunoștințele în cele mai noi și avansate domenii ale stomatologiei, avînd la bază o mare experiență în protezarea și tratarea dinților.
Clinica noastră se deosebește nu doar printr-o calificare înaltă a personalului și prin implimentarea celor mai noi tehnologii, ci și prin caldura și grija oferită fiecărui pacient.
Pe pagina noastră web puteți obține informații despre tipurile de proteze dentare, ce presupune stomatologia estetică, metodele de resturare a dinților și modul în care puteți recunoaște bolile gingivale.

 

În secțiunea “Contacte”, puteți pune o întrebare, la care vă vor răspunde medicii clinicii noastre, la fel puteți primi și o consultație online.

Un zîmbet frumos vorbește despre sănatate noastră și ne dă încredere în sine. Noi vă putem oferi această încredere!