Albirea Dintilor

serv-7-img-1

Albirea dintilor
Tot mai mlți oameni își dau seama că dinții albi au devenit un element al culturii, un simbol al sănătății și succesului.
Practic fiecare dintre noi vrea să aibă dinţi orbitor de albi.

La baza procesului de albire stă reacția de oxidare, în timpul căreia se divizează moleculele care cauzeaza colorarea dintilor.
De-a lungul vieţii dintii sunt în continuu expuși sub influența diferitor coloranți.Fctști coloranţi se pot depune pe suprafaţa dintelui și chear patrunde în țesuturile tari ale acestuia.
Uneori schimbarea culorii dintelui este cauzată de traume, tratamente sau dereglări în procesul dezvoltarii. În toate aceste cazuri albirea este indicată.

Contraindicată albirea dinților le este femeielor însărcinate.

În țările din Europa și America, albirea dinților este permisă de la vîrsta de 13 ani. Noi efectuăm acest tip de procedure pacienților care au depașit vîrsta de 18 ani și la cei cu vîreste mai mici – doar cu acordul părinților.

 

 

Specialiştii clinicii noastre vă oferiă mai multe tipuri de albire a dinților:

1. Albire profesionistă (se efectuează în cabinetul stomatologic)
Cea mai populară, în ultimii ani, albire a dintilor în cabinetul stomatologic, este cea ce se efectuează în scaunul stomatologic, sub directa supraveghere a medicului şi durează, de obicei, 25-45 de minute timp de 2-3 vizite.

 

serv-7-img-2

Principiul de bază este folosirea gelului înnălbitor cu concentrare înaltă și a catalizatorului, care accelerează procesul albirii. Ca acceleratoare a reacţiilorchimice pot servi: lampa cu raze ultraviolet, radiaţiile laser, căldura şi de compuşiichimici specifici.

Toate metodele profesioniste sunt aprofundat studiate și monitorizate în laboratoare de specialiști. Doar apoi se dă permisiuneaimplimentării unei anume metode și în practica de zi cu zi.

2.Albirea dinților acasă
Albirea dinților în condiții de casă este practicată destul de mult timp. Cu acest scop pacientul folosește forme speciale, în care este introdus și gelul înălbitor. Această metodă este folosită pentru înlăturarea petelor galbene și cafenii de pe suprafațe dinților și penrtu a le reda albul natural.
serv-7-img-33
Albirea autonomă este facilă, nu ia mult timp și este extrem de accesibilă.
În clinica noastră este folosit sistemul profesional de albire Opalescense oferit de compania Ultradent (SUA), care va reîntoarce sau va reda o nouă strălucire zîmbitului vostru. Nu încercaţi să vă albiți dintii fără a consulta un medic specialist,deoarece multe produse de albire pot fi doar o cascadorie publicitară. Medicul dumneavoastră vă va oferi cele mai bune sfaturişi recomandări cu referire la produsele de calitate care vă pot albi dinții fără vreun pericol pentru sănătate.
serv-7-img-44

Vizitînd clinica noastră, dumeavoastră puteţi:

– să vă albiți dintii, să vă păstrați smalțul dinților;
– în condiţii de confortabile și sub supravegherea specialiștilor să obțineți un zâmbetstrălucitor;
să obțineți efectul danturii albe ci investiţii financiare optime.