Terapie

Terapia
Unul dintre elementele fundamentale în stomatologia moderna este – tratamentul dinților. Asistenţă medicală de calitatestă la baza turor manipulărilor ulterioare de tratament și restaurare a dinților. Profilaxia cu scopul prevenirii bolii stă la baza tratamentului stomatologic.

Cariile trebuiesc tratate la timp, în stadite incipientă, fiind lasată să progreseze caria provoacă alt gen de probleme care duc la indepartarea nervului sau la administrarea unui tratament de lungă durată.
Rețineți că tratarea dinților la timp inseamna lipsa durerii, sacrificiu dentar minim fara a aparea complicatii si nu in ultimul rand costuri minime pentru dumneavoastră.
Tratamentul cariilor – include anestezierea, curăţirea mecanică și prelucrarea antiseptică a cavitații carioase, în caz de necesitate folosirea tampoanelorterapeutice DYCAL Germania și a garniturii izolatoare Vetribond SUA, punerea plombeiFiltekSupremeXT 3MESPE SUA sau GRADIADIRECTGC Japonia, CHARISMAGermany, în dependență de caz. Șlefuirea și lustruirea plombei.

img-serv-3

Tratamentul pulpitei –include anestezierea, numarul necesar de imagini viziografice, excizia tesuturilor carioase, extinderea mecanica a canalelor radiculare cu folosirea apexlocației, prelucrarea antiseptică, plombarea canalelor radiculare. Tratamentul pulpitei necesită vizitare cabinetului stomatologic de 1-3 ori, în dependență de caz. După obturarea canalelorradiculare dintele poate fi restaurat prin plombare, coroană sau cu ajutorul protezei partiale flexibile.

imgserv-3-1

Tratamentul parodontitei – include anestezierea, numarul necesar de imagini viziografice, excizia tesuturilor carioase, extinderea mecanica a canalelor radiculare cu folosirea apexlocației, prelucrarea antiseptică, introducerea solutiei medicamentoase in canale, plombarea canalelor radiculare. Tratamentul parodontitei necesită vizitare cabinetului stomatologic de 1-3 ori, în dependență de caz. După obturarea canalelor radiculare dintele poate fi restaurat prin plombare, coroană sau cu ajutorul protezei partiale flexibile.

 imgserv-3-2

Tratamentul parodontitei și parodontozei – tratamentul gingiilor în ultima perioadă capată actualitate și are o cerere mai înaltă de cît tratamentul cariilor. Inflamarea gingiilor este extrem de neplacuta și poate provoca un disconfort continuu. Cuza inflamării gingiilor o reprezintă microorganizmele care se formează în urma depunerilor dentare, fapt care duce la sîngerarea gingiilor și mențin mirosul neplacut în cavitatea bucală.