Echipamente

CEL MAI BUN ȘI NOU ÎN DOMENIUL STOMATOLOGIEI MODERNE

Clinica noastră este echipat cu cele mai moderne echipamente este o garanție de înaltă calitate și confort pentru pacient a tuturor lucrărilor executate. Materiale și instrumente de producători din SUA, Germania, Franța, și alți lideri mondiali cu privire la domeniul de materiale dentare, impecabil renumite pe piața mondială.

Orice intervenție în cavitatea bucală și cavitatea dintelui este dublu полостная operațiune necesită o pregătire și dotare.
Una dintre cele mai mari destinații stomatologie terapeutică – endodontie (tratamentul canalelor radiculare). Calitativ вылеченные canalele radiculare – este cheia pentru o viață lungă a dintelui după eliminarea din el nervoase. Pentru calitativ efectuat această activitate trebuie să aibă în arsenalul său:

1) prezența la dentist apex locator neapărat. Doar cu ajutorul unui astfel de dispozitiv poate de adevărat determina lungimea canalului radicular și de a alege lungimea la care canalul va pregăti la пломбированию și запломбировать.
2) este necesară utilizarea lamelor de ras (este un cauciuc de o batistă, în mod special, un aparat de оперируемый dinte de restul cavității bucale).
3) x-ray viziograf, care va fi în măsură să ne dea моментное imaginea efectuat procedurile, la o anumită etapă de lucru…

 

4) Tratamentul canalelor radiculare cu endomotor.
Endomotor-este un dispozitiv care permite doctor cu încredere pentru a lucra în canale. Utilizarea sa permite mult mai bine sigiliul în canalele dinților, în comparație cu convenționale de sigilare manual. Este, de asemenea, vă permite să economisi mult mai mult timp în tratamentul canalelor radiculare.

Apex locator.
Tratamentul calitativ rădăcinilor dinților – un angajament de o viață lungă și fără probleme de viață депульпированных dinti, ca și în stomatologie, și este deosebit de important pentru proteze, pentru a determina cu precizie poziția rădăcinei și aceasta este ceea ce Apex locator util.

 

Precizia acestui aparat este de 0,25 mm, Aceasta înseamnă că medicul știe întotdeauna exact Dimensiunea canalului radicular nu numai cu fotografii, dar, cel mai important, în timpul tratamentului. Asistată de calculator, imaginea se face, dar numai pentru un plus de control și calitatea de înregistrare umpluturi. În plus, aceste canale sunt întotdeauna sigilate cu гуттаперчи pe toată lungimea rădăcinii. Гуттаперчевых sigiliilor de dentina de microtubuli.
Aceasta este o garanție pe termen lung de rezultat, pentru că fără гуттаперчи paste, околокорневые fluxul de sânge pot fi lubrifiate. Această activitate se desfășoară în steril canalul dintelui. O combinație a acestor factori garantează lipsa de complicații, atât în timpul tratamentului cât și după.

Sterilizarea este un proces în care toate microflora moare la locul de sterilizare. În clinica noastră stomatologică, am sterilizat tot ceea ce nu este de unică folosință și se vinde în ambalaj steril (слюноотсосы, aspirator sfaturi, șorțuri pentru pacienți, folie protectoare senzor cu raze x, бахилы, injectabil, un ac, un cartuș cu анестетиком etc.). Orice altceva este supusă de zi cu zi de sterilizare. Acestea includ instrumente, piese de mașini, burghie etc. clinica stomatologică Noastră oferă un sistem triplu de prelucrare și sterilizare a instrumentelor. La prima etapă, toate instrumentele sunt înmuiate în speciale de reactivi (30-60 de minute), care distruge complet toate cunoscute bacterii și viruși (informații de referință: virusul Sida și a hepatitei b este complet distrus de o astfel de decizie, în termen de 15 de minute!). Apoi, toate instrumentele sunt prelucrate în baie cu ultrasunete, folosind puternic reactivi. Și numai atunci sună complet spălate și uscate și apoi instalat în dispozitiv special – o autoclavă, în cazul în care presiunea de 1,5-2 atm. complet sterilizată cu abur, încălzite până la temperatura de 134 ° C. în autoclavă, împreună cu un instrument, se pune un indicator de culoare brun-deschis. (pentru informații de referință: indicator pentru confirmarea sterilitate, după sterilizare, instrument). Schimbarea culorii indicatorului de la maro la albastru confirmă faptul că ciclul de sterilizare a fost un succes (în caz de încălcare a ciclului de sterilizare indicator nu isi schimba culoarea). După автоклавирования, întregul instrument stocate într-un dulap plin cu cuarț lampă. Prin urmare, refuzul unuia sau chiar a două sisteme în nici un caz nu poate ieșirea din echipament non-sterile instrument de sterilizare a mașinii.