Implantarea dinților

Implantologie
Implantarea dentara moderna reprezinta un procedeu obișnuit şi nedureros şi se efectuează în condiţii de ambulatoriu. Fiind respectate regulile si normele de igienă orală, lipsa bolilor sistemice, implanturile fi instalata pe o durată de pînă la 25 de ani.

Implantarea dinţilor – reprezintă implantarea în maxilar a unor plăci, cilindri sau şuruburi speciale (implantante), utilizate ulterior în calitate de suport pentru protezare (atât pentru coroniţe unitare, cât şi pentru punţi sau proteze mobile). Operaţia de implantare, în majoritatea cazurilor decurge în 2 etape: I etapă – fixarea implantului în osul maxilar; II etapă – fixarea în implant a porţiunii supragingivale, care va imita dintele preparat. Instalarea implantelor se efectuează prin aplicarea unor tehnologii inovatorii, care asigură calitatea şi eficacitatea înaltă a intervenţiilor.
Implantele moderne în formă de şurub se implantează cu succes în 97% de cazuri. Cu ajutorul lor, se restabilesc dinţii-lipsă şi se micşorează efortul suplimentar de pe dinţii vecini, păstrându-i astfel sănătoşi.

serv-5 img-1

În dependență de doleanțele pacientului procedura de implantare permite:
• restabilirea dintelui înlăturat, păstrând dinţii adiacenţi vii şi sănătoşi;

serv-5 img-2

• restabilirea cîtorva dinți, păstrând dinţii adiacenţi vii şi sănătoşi;

•instalarea unei proteze fixe unde implantul apare in calitate de bază atît pentru 3 dinți și mai mult, cît și pentru întreg maxilarul;

serv-5 img-4

• îmbunatățește fixarea protezei mobile jucînd rolul de sprijin;

 

serv-5 img-5

Obţinerea unei danturi perfecte, în condiţii sterile, fără durere şi intervenţii sângeroase identice celoei naturale.

 Avantajele protezării cu implanturi:
• este posibilă restabilirea dintelui înlăturat, păstrând dinţii adiacenţi vii şi sănătoşi;
• comoditatea și îmbunătățirile estetice oferă confortul inemaginabil cu protezarea clasică;
• protezele pe implanturi sunt mai longivi de cît cele obișnuite;
Implanturile dentare şi stomatologice au devenit o metodă sigură şi previzibilă de înlocuire a dinților lipsă. Această metodă de la an la an devine tot mai răspîndită în practica de zi cu zi a medicilor stomatologi.