Analgezia

Analgezia (tehnologie cu carpule).

Majoritatea pacienţilor evită vizitele la stomatolog din cauza fricii faţă de durere, pe care nu o pot depăşi încă din copilărie. Într-adevăr, cu 10-15 ani în urmă, în stomatologie se utilizau seringi medicale obişnuite şi preparate analgezice cu efect slab.

 img_obez-1

În prezent, situaţia este absolut diferită – în stomatologia modernă se aplică anestetice de o eficacitate foarte înaltă şi tehnologia carpulelor (seringa-carpulă şi carpula-fiolă cu pivot, cu soluţie preparată de anestetic de o anumită concentraţie), prin intermediul cărora se produce blocajul total al senzaţiilor algice, oferind medicului posibilitatea de a efectua calitativ tratamentul necesar. Sunt alternative de anestezie pentru femei însărcinate, persoane alergice, bolnavi diabetici, cardiaci ş.a.

Particularităţile şi avantajele aplicării tehnologiei cu carpule:
• Se aplică sisteme de unică folosinţă individual pentru fiecare pacient

• Ace extrem de subţiri.
• Introducerea dozată automat, foarte lentă, a anesteticului în ţesuturi la o presiune minimală, reduce maximal senzaţiile neplăcute în procesul procedurii anesteziei
• Efectul anestetic apare mai rapid şi la o cantitate foarte redusă de anestetic (care nu provoacă efecte adverse), admisibilă pentru pacienţi hipertensivi, femei însărcinate şi copii..
Metoda comfortabilă de anestezie cu carpulele se aplică cu succes în clinica noastră, iar măiestria cu care o efectuează specialiştii noştri a fost înalt apreciattă de majoritatea pacienţilor clinicii. În clinica noastă sunt folosite preparate de cea mai înaltă calitate de la liderii in producere de anestice dinGermania, Franța și SUA.